Doncs, adopta un gos

A la vinya del senyor hi ha gent que no sap estar sola i té parella perquè no suporta passar massa temps amb ell o ella mateixa. Necessiten estar sempre amb algú més; amb el que m’agrada a mi tenir les meves estones lliures, per pensar amb les meves coses, escriure per aquí, perdre el temps per internet, veure pelis i sèries, llegir, difamar, etc. Tampoc m’agrada estar sempre sol, però si tenir les meves estones, de fet, fins i tot l’home més antisocial del món, necessita de tan en tan relacionar-se amb tercers (ni que sigui per insultar-los o tira’ls-hi pedres).

Ha de ser fotut tenir parella perquè no pots estar sol, també és fotut pels altres les brases que donen alguns sobre els problemes amb la seva parella des de temps immemorials. En una parella hi ha discussions (més tard o més d’hora), a no sé que un dels dos sigui ruc; malentesos, poden haver-hi envejes, que no pari de tirar-se pets quan està amb tu, que ronqui a les nits, o que descobreixis que vota a VOX o semblants (tot i que això últim, ho hauries d’haver descobert abans). Jo en aquest cas apostaria per no tenir parella i adoptar un gos, un gos té molts avantatges respecte a tenir segons quina parella:

-No acostuma a dur-te la contrària (si el tens ben ensenyat).
-Un gos no et retreu que hagis fet allò o altre.
-Un gos si et molesta quan estàs fent les teves coses el pots enviar a una altra banda.
-Amb un gos l’únic problema econòmic que pots tenir és si menja molt pinso i algunes vacunes o si es posa malalt.
-Un gos mai t’agafarà la targeta de crèdit per buidar-te el compte corrent (si és que tens alguna cosa al compte).
-Un gos si dóna pel sac per la nit el pots tancar a alguna habitació o al pati o terrassa si en tens.
-Un gos acostuma a morir entre els 10 i 15 anys.
A més, fas un bé social adoptant un gos de la protectora.

L’única desavantatge de tenir un gos, és que l’has de treure a passejar (i que tampoc pots tenir sexe, a no sé que siguis un tarat), però sinó tens temps, sempre pots adoptar un gat. Un gat és més net, no fa pudor, es neteja, no l’has de treure a passejar, però acostumen a ser menys carinyosos, tot i que n’hi ha que ho son molt; obeir però, obeeixen poc, així que si vols un animal que obeeixi, millor un gos, tot i que hi ha gent que ja té una parella prou obedient i no li cal un can.

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s